Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Det er et utrolig lyst og hyggeligt hjem, som I nu kan overtage her på Poppelvej 17 i Brande, hvor I bor tæt på hverdagens faciliteter.

Det er en lys og indretningsvenlig etplansvilla fra 1972, som I nu kan overtage her på Poppelvej 17 i Brande. Boligen er flot renoveret, og den gode planløsning på 131 kvm fordeler sig over fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers og et lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Hertil får I en hyggelig udestue samt en carport med et tilknyttet værksted, mens den nemme grund på 953 kvm sætter prikken over i'et.

Brande har alt, som børnefamilien skal bruge i hverdagen og fritiden, og med et hjem på denne adresse er der endda gåafstand til det hele. Det gælder både Dalgasskolen, dagtilbud og indkøbsmuligheder, mens også den charmerende bymidte, Remisen og Brande Station kan nås til fods. Derudover er I tæt på Brande Plantage og Hjertestien, som indbyder til udflugter året rundt.

Huset præsenterer sig pænt med gule mursten, hvide vinduesrammer og en sirligt anlagt indkørsel, der munder ud i carporten og den murede garage med værksted. I træder indenfor via entréen, som fører til en fordelingsgang, hvor I har de fire indretningsvenlige værelser samt gæstetoilettet og badeværelset til den ene side. Brusebadeværelset er særdeles pænt og rummeligt. I den modsatte ende af hjemmet har I det store, lyse opholdsmiljø, hvor det nye køkken står virkelig flot med hvide, grebsfrie elementer. Fr...