Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Hyggeligt og moderniseret dobbelthus i Brande. Tæt på alt, hvad I har brug for i hverdagen ligger denne dejlige bolig, hvor I får fortrinlige rammer om tilværelsen.

På en god og central beliggenhed i Brande finder I dette fine og moderniserede halve dobbelthus, der foruden sin attraktive placering i byen også toner frem med en veldisponeret planløsning med blandt andet lyse opholdsrum og to regulære værelser. Ude venter jer som prikken over i'et en dejlig, stor have. Velkommen til.

Adressen hedder Elme Allé 14, og fra jeres fremtidige bopæl har I korte afstande til indkøb, skole og centrum - og hvad I kunne tænkes at få brug for i hverdagen. Inden for en radius af bare 750 meter kan I således tilgå skole, pasningstilbud til de mindste og indkøb, ligesom I er tæt på fritidsaktiviteter, grønne områder og offentlig transport i form af både busforbindelser og tog.

Udefra fremstår huset med et pænt udtryk. Boligens vinduer er skiftet til træ-alu og taget er skiftet i 2014. Mod vejen ses røde mursten, og ved gavlen er murværket pudset. Som I træder inden døre, ankommer I til en bolig på 87 kvadratmeter, der i stueplan centrerer sig omkring det rummelige køkken og stuen. I køkkenet er der opstillet skabe i et enkelt design med hvide fronter, og i kraft af rummets størrelse er der plads til et stort spisebord. I den tilstødende stue er det lysindfaldet, som løber med opmærksomheden.

I tillæg til de to opholdsrum består stueplan af henho...