Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Ejstrupholm

Modelfoto

Hus til salg i 7361 Ejstrupholm

På Bøgevænget 11 i Gludsted finder I denne fine villa, som er ganske velholdt og har en planløsning, der kan gentænkes efter behov. Stueplanet rummer 116 kvm, mens kælderen giver jer 80 ekstra kvm. Dertil er grunden på 800 kvm, så I får masser af plads under åben himmel. Beliggenheden i det hyggelige landsbysamfund tiltaler specielt børnefamilierne, da byen blandt andet har et rigtig godt sammenhold, friskole og fribørnehave.

Villaen fra 1963 præsenterer sig pænt med røde mursten, og I træder indenfor via entréen, der fører jer forbi to værelser og det store badeværelse med lyse fliser. Ret fremme kommer I til køkken-alrummet, hvor der tidligere har været to værelser mere, som let kan genetableres. I har nemlig også en stor stue med en dejlig udestue i forlængelse, hvor solen strømmer gavmildt ind fra syd. Endelig får I ekstra kvadratmeter i kælderen med fem disponible rum og egen udgang.

Haven består primært af en stor, nem græsplæne, hvor der er masser af plads til forskellige aktiviteter. Grunden omkranses behageligt af hæk, så I får en ugeneret fornemmelse, når I færdes udendørs.

I Gludsted oplever I en rolig stemning, hvor indbyggerne kommer hinanden ved og har et rigtig godt sammenhold. Der er under én kilometer til Gludsted Friskole, fribørnehaven og indkøbsmuligheder, og endnu tættere på har I busstoppestedet og fodboldbanerne. Derudover ligger byen attraktivt placeret lige mellem Herning, Brande og Silkeborg.

Lyder det ...