Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Kibæk

Modelfoto

155 m2 hus til salg i 6933 Kibæk

Flot og velholdt murermestervilla beliggende i Karstoft.
Boligen rummer flere gode opholdsrum, til de kommende familiære stunder.

Boligen er opført i 1956, og rummer 155 m² bolig + 42 m² kælder. Her udgør stueetagen 100 m² og tagetagen 55 m².
Boligen er løbende moderniseret indenfor de seneste år. Heraf er taget skiftet til glaseret tegl for ca. 10 år siden, og der er hulmurs isoleret.

Når du ankommer til villaen, bliver du mødt af en nydelig forhave, belagt med græs og boligen trukket godt tilbage fra vejen. Den lange indkørsel fører ligeledes ned til en carport.

KOM MED INDENFOR
Villaen præsentere sig med en lys entré, med indbyggede skabe. Fra entreen er der indgang til boligens rummelige og lyse køkken-alrum. Køkkenet er opført i pæne tidsløse materialer, og indeholder opvaskemaskine, ovn, komfur og køleskab. For enden af rummet, er der spiseplads, og udgang til boligens terrasse. Bevæger du dig videre, tilgår du boligens rummelige stue, hvor der er plads til spisestue og boligens fremtidige gæster - ligeledes herfra er der også udgang til boligens terrasse via en dobbelt terrassedør.
Stueetagen rummer endvidere endnu en entré, samt et badeværelse med brus.

Når du bevæger dig op på 1. sal, træder du op på en repos, hvor du herfra har adgang til to gode anvendelige værelser, hvor det ene værelse har adgang til boligens andet badeværelse med badekar. Derudover er der et stort soveværelse med indbyggede s...