Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

144 m2 hus til salg i 7330 Brande

Vi udbyder nu denne velholdte og flotte to plansvilla til salg.
Villaen er beliggende på [xxxxx] 14, tæt på indkøb, Dalgasskolen og børnehave.

Villaen er opført i 1954, og rummer en god og funktionel planløsning, med plads til børnefamilien - eller med mulighed for udlejning.

NÅR DU ANKOMMER TIL BOLIGEN
Grunden rummer 655 m², hvorpå boligen udgør 144 m² med hhv. 76 m² i stueplan og 68 m² i kælderen.

Når du ankommer til villaen, tages i varmt imod af en fin tilhørende garage på 28 m² samt en rummelig indkørsel med plads til både jeres bil, trailer og gæsters køretøjer. Bevæger du dig videre, går du direkte ind i boligens hyggelige forhave, hvor du kan nyde flere private hyggekroge og en god stenbelagt overdækket terrasse, samt en fin træterrasse. Forhaven er godt afskærmet fra vej og naboer - så her får man et rigt privatliv.

KOM MED INDENFOR
Bevæg dig ind i boligens lyse entré belagt med et flot, lyst og massivt fyrtræsgulv, som er gennemgående i størstedelen af stueetagen. Til venstre fra hoveddøren befinder sig boligens ene fine badeværelse. Går du ligeud, bevæger du dig ind i boligens pæne køkken, hvorefter du finder et godt og anvendeligt værelse. Til sidst boligens hyggelige stue, hvor et rigt lysindfald pryder fra de store vinduer. Fra stuen kan du tilgå boligens soveværelse med indbyggede skabe, samt en mindre stue.
Boligens kælder er godkendt til beboelse - og hernede finder du endnu et badeværel...