Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Hus til salg, Smørum, Gravertoften 10

Gravertoften 10, 2765 Smørum
 • Hus til salg
 • 140 m2
 • 3.845.000 kr.
Hus til salg, Smørum, Gravertoften 10
Gravertoften 10, 2765 Smørum
 • Hus til salg
 • 140 m2
 • 3.845.000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Hus til salg, Smørum, Gravertoften 10

Fakta

Vis på kort
 • 2807579
 • Hus
 • 140 m2
 • 6
 • 3.845.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

VILLA - Velholdt og rummelig udsigtsvilla for enden af lukket vej

Villa med skøn udsigt over Kattekær sø - og beliggende for enden af lukket vej

Villaen på Gravertoften 10 er løbende istandsat og vedligeholdt. Særligt i årene[xxxxx]er der foretaget fine forbedringer, der blandt andet tæller udskiftning af vinduer og yderdøre, udskiftning af gulv og etablering af gulvvarme i køkken, stue og det ene værelse samt udskiftning af gulv og rør i bryggers.

Vægge er spartlede inkl. nyt væv i køkken, stue og værelser. Der er foretaget opdateringer på det mindste badeværelse med blandt andet ny kloak, nyt sanitet og gulvvarme.

I dag fremstår huset velholdt og indbydende og som den ideelle bolig til den naturglade familie, der holder af smukke omgivelser og samtidig ønsker at kunne komme hurtigt og nemt til byen.

Villaen er beliggende for enden af en stille, blind vej. Her er en utrolig ro, og den måske største wow-faktor er udsigten over den smukke sø, som haven grænser op til.

Her kan I fiske efter fisk og krebs, sætte en jolle ud, eller bare få tiden til at gå med at sidde i den nordvestvendte udestue og nyde udsigten over søen, der strømmer ind i rummet gennem de store gulv-til-loft panoramavinduer.

Pladsen er godt fordelt. Her får I tre gode værelser, hvoraf det ene, i forening med husets største badeværelse udgør den oplagte forældreafdeling. Og et andet værelse - måske et ungdomsværelse - kan have egen indgang.

Her er en rummelig entré, praktisk bryggers og store, lyse og indbydende fællesrum, hvor køkken, spisestue og stue ligger i åben forbindelse med hinanden og desuden har udgang til endnu en hyggelig udestue med plads til langbord og selskaber.

Her kommer I til at bo i de mest vidunderligt smukke og fredfyldte omgivelser tæt på Vestskoven og marker med græssende heste, mens indkøb, golf, tennis, kulturhus i Smørum, Ledøje by med aktivt medborger-/foreningshus og busstoppested alt sammen er at finde tæt på huset.

Vi glæder os til at vise jer rundt.

Information og data

Dette hus til salg ligger på Gravertoften i Smørum. Smørum har postnummeret 2765, og ligger i kommunen Egedal, som ligger i Storkøbenhavn. Boligen er i alt 140 m2 fordelt på 6 separate værelser. Salgsprisen er 3.845.000 kr..