Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

I et børnevenligt område, midt på en rolig villavej, ligger denne gennemrenoverede og totalt indflytningsklare bolig. Den gennemgribende modernisering er udført med stilsikker hånd og med sans for detaljen i alt fra køkken og bryggers til de to badeværelser, og så er der lagt gulvvarme i hele huset. Planløsningen er ligeledes gennemtænkt med et skønt køkken-alrum som det oplagte samlingspunkt mellem børneafdelingen og voksenafdelingen.

Husets hjerte er det store, åbne køkken-alrum, hvor det mørke, stilrene køkken blandt andet byder på et indbygget vinkøleskab, ovne i arbejdshøjde og siddepladser ved køkkenøen så man let kan følge med i madlavningen. Bag køkkenøen åbner rummet sig mod et bredt vinduesparti, der får terrasse og stue til at flyde sammen og sikrer en skøn udsigt fra spisebordet såvel som fra sofahjørnet. På de lune dage kan I slå dørene op og træde direkte ud på den sydvestvendte terrasse.

Husets fire værelser fordeler sig på to oplagte børneværelser med hems i den ene ende af huset, mens kontoret og soveværelset med walk-in-closet ligger i husets anden ende. De to børneværelser deler et badeværelse med bruseniche, og ved soveværelset finder I det store badeværelse, der byder på et afskærmet baderum med to brusere og et badekar, hvor roen virkelig kan sænke sig.

Udenfor lokker den solrige grund med et flot terrassemiljø ud for stuen, hvor I kan nyde solen eller trække ind i hyggekrogen på det overdækkede stykke. Plænen byder...