Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

På Skjoldborgs Allé 37 kan I nu overtage nøglerne til en villa med mange muligheder for at sætte jeres eget præg. Her er nemlig tale om en renoveringsmoden ejendom, der trænger til modernisering i alle rum og således lader jer skabe lige præcis den indretning og det hjem, I drømmer om. Villaen har en central beliggenhed i Brande, der placerer jer tæt på alle hverdagens behov.

Ejendommen er fra 1969 og byder på 220 etagemeter fordelt på stueplan og en kælder, der begge trænger til en kærlig hånd. Dele af kælderen er desuden godkendt til beboelse, og den består af fire værelser, et badeværelse, to køkkener og et disponibelt rum. Det gør det eksempelvis muligt for jer at samle flere generationer under samme tag.

I stueplan venter yderligere to gode værelser, der begge har en fornuftig størrelse samt indbyggede skabe. Nær værelserne har I et flisebadeværelse med badekar. Boligens centrum består af en rummelig stue, hvor brændeovnen med sin varme bidrager til en hyggelig atmosfære. Stuens størrelse gør det let at indrette både et spiseareal og en sofagruppe, og fra stuen kan I træde videre ud i en sydvendt udestue. Sluttelig er der et funktionelt køkken med plads til en spisekrog samt et bryggers, hvor vaskefaciliteterne passende kan stilles.

Sommeren nydes bedst på den hævede, solrige terrasse, hvor I således får glæde af mange timers sol. Med lidt opfriskning kan haven hurtigt blive en dejlig, privat sommeroase, der er skærmet godt af.