Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

På Blåhøj Stationsvej 41 finder I denne flotte ejendom, der består af en bolig på 216 kvadratmeter i halvandet plan samt et udhus med plads til erhverv, hvor der i dag er indrettet en gildesal med badeværelse og tekøkken på førstesalen.

Huset fremstår flot med sin røde murstensfacade samt tegltag. De hvide vinduer og døre skaber en flot kontrast hertil. Indenfor venter jer dejlige, lyse rum, en stueetage med køkken-alrum og brændeovn i stuen samt et bryggers, mens husets fem værelser og to badeværelser er fordelt på begge etager.

Køkken-alrummet består af lyse skabselementer, og da der er plads til et bredt spisebord for enden, er det ikke svært at forestille sig, hvordan I alle kan samles om alt fra dagens lektiehjælp til de mange fælles måltider. Dagligstuen er placeret i åbent forløb med alrummet og giver jer således ét stort opholdsmiljø.

To af værelserne ligger i stueetagen sammen med husets ene badeværelse. De tre resterende værelser og det andet badeværelse er placeret på førstesalen, og I får således mulighed for at skabe separate værelsesafdelinger til forældre såvel som familiens yngste. Førstesalen har herudover en ekstra stue, der kan danne rammerne om mange forskellige formål og aktiviteter.

Fliseterrassen vender mod sydvest og er delvist overdækket. Der er plads til en grill og et havebord, I kan hygge ved. Haven har en græsplæne med albuerum til alskens udfoldelser for hele familien.

Der er skønne na...