Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Villaen præsenterer sig nydeligt ved ankomst med hvide mursten og et tag fra 2021. Vinduer og døre er udskiftet i ca. 2012. Bilen kan parkeres i den dobbelte carport eller foran, hvor der yderligere er plads til flere biler.

Indenfor møder I efter entréen en fordelingsgang med tre værelser foruden et gæstetoilet og et badeværelse. Badeværelset byder på mørkerøde fliser, et badekar og separat brus. Herefter når I til køkkenet, som er opdateret i 2020. Her er der valgt stilrene elementer i en lysegrå farve, og for enden af rummet er det oplagt at placere en spisekrog til det hurtige måltid. Ved siden af køkkenet er der adgang til bryggerset fra 2023, som er enhver børnefamilies drøm med skabsplads og indbyggede vaskefaciliteter. Den lyse og indbydende spisestue ligger endvidere i åben forbindelse med dagligstuen kun adskilt af et par trin ned. Her er der et rødt, rustikt flisegulv, som skaber en særlig atmosfære. I skal slutteligt se det fjerde og sidste værelse, som tilgås via spisestuen. Ønsker I flere værelser er det muligt at genetablere to værelser i det største værelse i fordelingsgangen.

Når sommeren står for døren, vil I automatisk søge ud på terrasserne og i haven. I får desuden en nyere carport og et godt værksted på 32 kvadratmeter, der er delvist isoleret og giver gode muligheder for opbevaring eller den pladskrævende hobby.

I bosætter jer i et roligt område tæt på Brande midtby og togstationen. Naturen kan nydes ved Brande Å el...