Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

På Fuglevænget 3 kan I blandt andet glæde jer til et rummeligt og lyst opholdsmiljø i delvis åben forbindelse med køkkenet og tre gode værelser.

Drømmer I om de perfekte rammer til familien tæt på både natur og bylivet? I Brande byder vi jer velkommen til denne velholdte villa på Fuglevænget 3 med alle hverdagsbehov og skønne naturområder inden for rækkevidde. Her kan I blandt andet glæde jer til et rummeligt og lyst opholdsmiljø i delvis åben forbindelse med køkkenet samt tre fine værelser, et badeværelse og en dejlig have med plads til både afslapning og leg.

Det er først og fremmest boligens opholdsmiljø, der stjæler opmærksomheden med sine to opholdsstuer og køkkenet i delvis åben forbindelse med hinanden. Den rummelige stue inviterer til hyggelige stunder i sofaen, hvor store glaspartier sørger for et dejligt lysindfald og udsigt til haven samt udgang til en overdækket terrasse. På kolde dage har I fornøjelsen af brændeovnens varme og knitrende lyde. I køkkenet er der god plads til madlavningen, og I kan enten vælge at fortsætte samtalerne ved et mindre spisebord i køkkenet eller ved et større spisebord i den oplagte spisestue.

Senere på aftenen kan I trække jer tilbage på de tre værelser, der alle har en skøn karnap og ovenlysvinduer. Overfor værelserne er det hvide badeværelse placeret med to indbyggede håndvaske og en muret bruseniche. Til slut er der et praktisk bryggers.

Ude venter jer en nem, men dejlig have hvor timer...