Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

En villa med plads til det hele!

Vi udbyder nu denne unikke, moderniseret og indflytningsklare villa i Uhre.
Intet er overladt til tilfældighederne i denne bolig, og der er virkelig tænkt over detaljerne.

Kun fem kilometer fra Brande by, er der plads til boligdrømme og iværksætteri. I baghaven har I Uhre Naturpark, mens der er skole, børnehave og vuggestue tæt på - så her får I hele pakken.
Boligen er moderniseret og tilbygget i 2015 - og præget af kvalitetsmaterialer, med fokus på at skabe en vellykket sammenhæng mellem den eksisterende 60'er villa, tilbygningen af køkken-alrummet og det gamle snedkerværksted.
I skal glæde jer til rundturen gennem køkken-alrummet, de seks værelser, gildesalen og meget mere!

Der er kræset for detaljerne i huset med loft til kip i køkken-alrummet, markante vinduer, der binder rummene sammen med de flotte omgivelser, og så er alt interiør i takt med tidens trends. Netop det utroligt lækre køkken-alrum skaber en visuel oplevelse og plads til samvær centralt i huset - og herfra har I et afsnit med fire værelser og et lækkert badeværelse med to brusere. I enden af værelsessektionen er der en stue med en udestue tilknyttet, så I får en dejlig krog til læsestunderne.

Den modsatte del af huset har tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Det er også her, I finder den rummelige gildesal med et te-køkken tilknyttet, hvor i kan samle familie og venner til de kommende festlige begivenh...