Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Skovbrynet 87 er et perfekt hjem for børnefamilien, da I her får en skøn placering nær legepladser, skole og daginstitution!

Det er en indbydende og regulær villa fra 1990, der tager imod jer på Skovbrynet 87 i Brande. Det hvide hus er på 139 præsentable kvadratmeter i et plan, hvor boligen både er vedligeholdt inde som ude. Senest kom der nye IBF tagsten på i 2018. Villaen står pænt på en 946 m2 grund, hvorpå der også ligger en isoleret garage.

Der er en god indretning i hjemmet, hvor køkken-alrummet har et pænt gulv samt et køkken med bardisk og åbent kig til spiseområdet i rummet. Herfra ledes I gennem en fransk dør og ind i stuen, hvor der er to udgange til haven og de dejlige terrasseområder, hvilket samtidig giver et rart lys i boligen.

I huset finder I tre værelser, hvoraf to af dem har indbyggede skabe. Det samme gælder i gangen, hvorfra I kan gå ud i husets badeværelse, som er med et sænket badekar, bruseniche, topmonteret håndvask og væghængt toilet. Hverdagens pligter klarer I desuden nemt i det praktiske bryggers, som har håndvask, vaskefaciliteter og endnu mere skabsplads.

Den fine græsplæne giver plads til børneleg samt to hyggelige træterrasser, hvor I kan nyde meget tid om sommeren, når børnene slår sig løs med forskellige udendørsaktiviteter. Her er også fin beplantning med få træer, plantekasser og enkelte buske. Fra indkørslen ledes I desuden op imod en rigtig god garage og et lille værksted.

Denne...