Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Den nedlagte landejendom Lykkegaard på Vesterdamvej 23 vest for Brande består af en hvid villa i halvandet plan, som I, der drømmer om naturskønne omgivelser og idyl, nu kan komme til at kalde for jeres nye hjem. I får 190 gode kvadratmeter i en bolig, der oprindeligt er fra 1959, og som ligger på en stor grund på 1,5 hektar.

Det er et veloplyst hus i rigtig fin stand med trælofter, lyse gulve og et pænt køkken i matchende farver. Køkken-alrummet er rummeligt og leder ind til stuen, hvor I kan lade brændeovnen varme jer op på en kold vinterdag. Det er også i stueetagen, I finder to af husets fem værelser, bryggerset samt de to badeværelser, som begge er med bruseniche.

Bevæger I jer ovenpå ad den rustikke murstenstrappe fra køkkenet, træder I op på reposen, som leder videre til hjemmets tre resterende værelser, som er hyggeligt indrettet med trælofter og synlige bjælker. Der er også et toilet på denne etage.

Den rummelige grund ligger i et naturskønt område med mange muligheder. En nyere træterrasse pryder den store have, og her kan I nyde mange aftener med venner og familie. Slå jer også ned i pavillonen eller ved drivhuset, som ligger flot i grønne omgivelser på den velholdte græsplæne. Derudover byder grunden på et godt udhus i forlængelse af boligen, der giver masser af plads til opbevaring, og derudover et tilhørende udhus/maskinhus.

Hvis I søger rolige og fredfyldte omgivelser, er denne adresse nær Uhre ideel. Kun ti minu...