Findhusetilsalg.dk

Find villaer eller rækkehuse til salg.

Hus til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Yderst præsentabel villa beliggende på Elme Allé i Brande. Her er du tæt på indkøb, skole og daginstitution - og ligeledes 10 minutters gang fra Brande midtby og naturskønne områder.

Villaen byder på 213 m² velindrettede boligkvadratmeter fordelt på to etager, med hhv. 113 m ² bolig i stueetagen, 100 m² bolig på første sal. Herudover en god kælder på 75 m².

Ved indgang til boligen, træder du ind i en fin entre med højt til loftet og dertilhørende en flot trappe op til 1 sal - under trappen finder du ligeledes nedgangen til kælderen.
Fra entreen er der endvidere adgang til et badeværelse og et godt værelse/kontor.

Den resterende del af stueetagen byder på et flot og lyst køkken-alrum i sammenhæng med en rummelig stue. Køkkenet er opført i 2013, og fremstår nydeligt med flotte hvide og rene overflader - og her er plads ikke en mangelvare.
Spisestuen rummer god plads til familien og de kommende gæster, og det samme gør sig gældende i stuen som er skærmet godt af fra køkkenet.
Flotte lyse trægulve er gennemgående i både køkken og stue, og det store vinduesparti som udgør hele bagvæggen pryder rummet med et fantastisk lysindfald.

På 1 sal. vil du opleve loft til kip, synlige hanebånd og flotte trægulve. De store veluxvinduer bidrager med lys og varme. Heroppe finder du 5 gode og anvendelige værelser, et badeværelse og en stue/multirum.

I kælderen findes der et godt og rummeligt vaskerum, med alt hvad ma...